Loading color scheme

Salg - direktesalg

Direktesalg, aktiv oppsøkning og oppfølgning legger grunnlaget for en voksende kundebase.

I dagens marked er salgskonsulenter med pulsen på samfunnet og kunden, det mest verdifulle verktøyet for en bedrift. Skille mellom markedsføring og aktiv bruk av direktesalg er terskelen som settes for kunden. Ved god oppfølgning og muligheten til å kunne besvare innvendiger og usikkerheter hos kunden er veien kort fra potensiell kunde til en strålende fornøyd aktiv kunde. Salgskonsulenten gjør alt arbeid for kunden ved bestilling, slik blir alt gjort riktig og kunden får akkurat det som er ønsket, uten å måtte løfte en finger. Den personlige oppfølgningen for kunden er helt unik noe annen kanal for oppfølgning og kunden føler seg mer ivaretatt og tilfreds.

Ekstern Partner er et landsdekkende salgsbyrå som tilbyr tjenester innen D2D, telemarketing og egen leadsgenerering. Som et full-service salgsbyrå er vi den perfekte partner for å sikre en voksende kundebase på tvers av flere ulike platformer. Vår nystartet avdeling for egne leads er et utmerket eksempel på hvordan vi tilpasser oss markedet og kunden. Innad i EP har vi erfaring fra tidlig 2000-tallet innen telemarketing og direktesalg. Denne kompetansen gjør at vi fokuserer på det som er viktig, nemlig kunden og hvordan vi kan sikre en jevn tilvekst for oppdragsgiver.

Vi sikter alltid etter å være de fremste på moderne salgsteknikker og ha det beste personellet. Markedet er i konstant endring og for å sikre de beste selgerne er våre ledere alltid ute i felten for å kunne tilpasse opplæring etter markedet og kundene. Siden telemarketing vokste seg stor på tidlig 2000-tallet har det vært store endringer. Fremveksten av dørsalg og de salgstekknikkene som er ulike fra telemarketingsalg har gjort at salgsbedrifter må ha enda bredere kompetanse for å holde seg på toppen. I Ekstern Partner har vi spesialister på alle fagfelt for å sikre den kompetansen som trenges innen de ulike direktesalgskanalene. Gjennom stadig kompetanseutveksling mellom avdelingene og kanalene er vi alltid klare for de endringene som kommer.

Har du lyst til å vite mer om direktesalg og hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med vår direktesalgsansvarlig!

 

Forfatter Peder Hallin