Loading color scheme

Vår historie

Vi lever for salget

Ekstern Partner er et fullservice salgsbyrå med kreative løsning på våre kunders utfordringer.

Ekstern Partner startet opp i hjerte av Oslo våren 2017. I kontorene et steinkast unna Stortingen startet eventyret med et leadsteam på telefon og en dørsalgsavdeling. Et styre og CEO med lang erfaring satset EP på unge talenter som ønsket og fikk gjøre karriere. Flere av våre ansatte fra oppstarten har tatt stegene innen salg og har nå ledende stillinger og er fortsatt en del av Team EP! Fra denne beskjedne starten med to teams på ett prosjekt har vår administrasjon vokst og tilgnet seg mang en erfaring. Vår adresse i 2020 er i nydelige Skullerud Park hvor vi har plass og mulighet for full utfoldelse. Ekstern Partner-familien består nå av seks avdelinger, seks prosjekter og over 50 ansatte! Vi gleder oss til veien videre.

Fra starten i 2017 har våre grunnverdier formet Ekstern Partner. Med lang fartstid i bransjen har vårt mål vært at vi skal være et fyrtårn for seriøs drift og gode kjerne verdier. Vi mener at salgsvolum aldri går bekostning av kvalitet i salget. Trivesel på arbeidsplassen og frihet under ansvar er måten talenter utformes til fremtiden ledere og gir oss en enorm fordel i møte med morgendagens utfordringer. Vi er et selskap med ryggrad og står alltid i stormen for våre oppdragsgivere.

For våre samarbeidspartnere vil vi alltid være en ekstern Partner, med stor P. Felles vekst er alltid vårt mål og som sparringspartner hjelper vi alle parter å finne kreative og nyskapende løsninger. Vi finner alltid en løsning i problemene som foreligger og vi vil derfor alltid være den komplette eksterne partner for alle formål.