Loading color scheme

Korona - påvirkning og tiltak

Våren 2020 har med korona-situasjonen bydd på mange utfordringer for næringslivet. Karantener, isolasjoner og en landsdekkende tiltaksplan om å begrense kontakten

med andre mennesker er ikke uten konsekvenser for befolkningen.Vi i Ekstern Partner følger den pågående situasjonen tett og har i råd med våre oppdragsgivere et midlertidig opphold i vår døraktivitet. Det er hensynet til ansatte, kunder og de vi besøker som veier tyngst i en slik avgjørelse, og vi tar fortløpende vurderinger på når en oppstart vil være hensiktsmessig og i tråd med de nasjonale retningslinjer. Vi ligger ikke på latsiden når vår aktivitet er nedjustert og benytter anledningen til å ferdigstille opplæringsmoduler og mer faglig påfyll til våre ansatte. Så vi kommer sterkere og meget godt forberedt tilbake.

For vårt utleide personell på telemarketing er løsningen fortsatt drift fra hjemmekontor, for å følge FHI sine retningslinjer. Dette er meget positivt og vi får gode tilbakemeldinger både fra vår samarbeidspartner og ansatte på denne ordningen.

Det viktigste for Ekstern Partner er å ta vårt samfunnsansvar og ivareta våre ansatte i en slik situasjon vi nå står i. Så vi oppfordrer alle til å være ekstra varsomme og følge FHI og regjeringens anbefalinger. Så ta vare på hverandre og ta del i den nasjonale dugnaden.