Loading color scheme

Endelig oppstart!

Mandag 11. mai får Ekstern Partner sitt NorgesEnergi prosjekt endelig starte opp igjen! Alle Våre avdelinger i Oslo, Hedmark, Vestfold og Telemark får starte opp mandag 11.mai

og vi er alle klare for å komme tiltake på jobb på en slik måte at vi kan selge og jobbe på en trygg måte.

For våre avdelinger ble det en travel helg da vi torsdag fikk beksjed om at det var tid å starte opp igjen. Vi har brukt nedetiden flittig slik at det skulle være lettere for våre flotte selgere å børste støv av salgsferdighetene og komme tilbake sterkere enn tidligiere. Vårt hovedfokus nå i de kommende dager og uker er å gjennomføre vår jobb for NorgesEnergi på en ufarlig måte for våre ansatte og kunder, samt levere fantastiske salgstall.

 Vi fortsetter med å ta vårt ansvar i den nasjonale dugnaden. Alle selger har fått gjennomgang i hvordan man vi nå skal gjennomføre arbeidsdagen med alle tiltak som sikrer trygghet for selger og kunde. Vi er veldig fornøyde med at vår plan for en trygg gjennomføring av direktesalg på dør var så gjennomført at NorgesEnergi ønsket å starte opp med oss i Ekstern Partner. Nå er vi tilbake der vi skal være, i felten!