Loading color scheme

Ekstern Partner gjenopptar dørsalg!

EP gjenopptar dørsalg
EP gjenopptar dørsalg

2020 og 2021 har vært tøffe år for hele Norge, med liten sosial omgang og strenge begrensninger. For Ekstern Partner betydde det også en 11 måneder lang pause i dørsalg, et felt der vi var en av de beste og raskest voksende aktørene i Norge.

Men fra og med i dag er vi endelig i gang med dørsalg igjen! På vegne av NorgesEnergi, et firma i Fortum-konsernet, vil nordmenn landet rundt igjen få besøk av våre hyggelige dørselgere som bringer både glede og gode tilbud. Vi begynner med Oslo, Sandefjord og Stavanger, men forhåpentligvis vil vi raskt kunne utvide ettersom landet sakte men sikkert åpnes opp for fullt.

Vi er stolte av å kunne si at vi er den eneste av Fortums samarbeidspartnere som får begynne med dørsalg per nå, og vi skal selvfølgelig vise oss tilliten verdig ved å levere gode salg til fornøyde kunder. Liker du å selge på dør, er det med andre ord et godt tidspunkt for å søke hos Ekstern Partner!

Om du tror du har det som skal til for å bli en av våre selgere, send CV og en kjapp søknad til Desirée Myrvold på dmm@eksternpartner.no.

Vi gleder oss enormt til tiden fremover, og til å gjenoppbygge Norges råeste salgsbyrå.