Loading color scheme

Telemarketing B2C

 Vi utfører telemarketing - også inhouse hos kunden

 Telemarketing er en svært viktig salgskanal for en hel mengde selskaper i Norge. Man kommer i snakk med mange i løpet av en dag og det er dermed en svært effektiv markedsøfringsmetode.

Innenfor emnet telemarketing finnes det en rekke retninger. Det kan være oppsalg på eksisterende kunder, kalde prospekter, leads, møtebooking, samt mye mer.

Ekstern Partners daglig leder, Simab Ghazanfar, har 22 års erfaring innen telemarketingbransjen og har ledet store salgsorganisasjoner som Talkmore, Viasat, Godtlevert, CMore, Akraft, samt mye mer. 22 år er lenge i denne bransjen om man har med det tillært seg trender, listehåndtering, hvilke kampanjer som fungerer, samt mer og er dermed meget godt forberedt allerede før man setter i gang.

Man kan også ha telemarketingavdelingen inhouse hos oppdragsgiver dersom det er ønskelig, eventuelt bruker vi egne egnede lokaler. Dette er opp til oppdragsgiver å bestemme. Vi tilpasser oss.

I tredje kvartal ser vi for oss å bygge opp en stor telemarketing avdeling og ser for oss at vi serverer minst fire oppdragsgivere. Er dette interessant for din bedrift, vennligst kontakt daglig leder direkte.

Kontaktinformasjonen finnes her.